Beiratkozás és regisztráció a 2020/2021. tanévre

TANÍTÁSI SZÜNET 2020.11.11-2020.12.10.

Ügyeleti nyitvatartás: hétfő-péntek 8.00-16.00

2020/2021, TANÉV ÓRARENDJE

Régi tag esetén minden esetben legyen szíves előzetesen a  e-mail címen érdeklődni, hogy Önt/gyermekét a Táncpedagógusa melyik csoportba osztotta be.

A beiratkozási ügyintézés mindig minimum három munkanap. Mielőtt tanfolyamunkon részt venne, legyen szíves a jelentkezési lapot e-mailben elküldeni és a válaszlevélben megadott információk alapján lehet befizetni  előzetesen a tandíjat, továbbá részt venni az órán. Beiratkozás és a teljes tandíjfizetés nélkül  (próba óra esetén a próbaóra díj befizetése nélkül) az órákon nem lehet részt venni.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK ÉS OLDALAK A BEIRATKOZÁSHOZ

JELENTKEZÉSI LAP

HÁZIREND

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

TANDÍJAK ÉS  JÓVÁÍRÁSOK

BEIRATKOZÁS-JELENTKEZÉS MENETE

  1. A beiratkozás mindig megelőzi a tanfolyamon történő részvételt. Beiratkozás és tandíjfizetés nélkül az órákon nem lehet részt venni.
  2. Tanfolyamra jelentkezés kizárólag online lehetséges. A jelentkezéssel járó regisztráció minden esetben online letöltött és a e-mail címre elküldött, hiánytalanul kitöltött nyomtatványon történik.  Ez vonatkozik új növendékek esetében a próbaórára is.
  3. Beiratkozás, jelentkezés ideje: 2020.06.22-2020.09.04. (Amennyiben egy tanfolyam betelik, akkor a jelentkezést előbb lezárjuk.)
  4. A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk és jelezzük a tandíj összegét. A regisztrációt követően e-mailben küldött válaszüzenetben arról is tájékoztatjuk a jelentkezőt, hogy számára biztosítani tudjuk a helyet a tanfolyamra és ezzel a jelentkező automatikusan tagfelvételt nyer a Budai Táncklubba, mely tagság a tanév végéig szól.
  5. A jelentkezőket korlátozott számban tudjuk fogadni, ezért a regisztráció csak befizetett tandíjjal válik érvényessé. A tanfolyam részvételi díját kérjük, a jelentkezés visszaigazolását követő 2 napon belül átutalni szíveskedjenek! 

  6. A tandíjak befizetése kizárólag banki átutalással történhet. A tandíjat a tanfolyam igénybevételét megelőzően banki átutalással kell  megfizetni, a jelentkezést követő válaszlevélben megadott tandíj alapján befizetett összeggel.

Átutaláskor az alábbi címre kérjük befizetni a tandíjat:
Bankszámlaszám: 12001008-01351837-00100005
Kedvezményezett neve: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.
Közleményben szíveskedjen feltüntetni: Budai Táncklub 2020-2021/ jelentkező neve-táncoktató neve

A jelentkezést követő 8 napon belül számlát állít ki az intézmény a tandíjról. A jelentkezés és felvétel csak akkor érvényes, ha a jelentkezési lap kitöltésekor (a lapon bejelölve) a jelentkező (kiskorú esetén törvényes képviselője) feltétel nélkül elfogadja az intézményünk adatvédelmi szabályzatát és házirendje tartalmát, melyek megtekinthetőek előzetesen a www.budai-tancklub weboldalon. A házirend és adatvédelmi szabályzat el nem olvasása, nem mentesít annak betartása alól!

   7. A jelentkezési lapon az alábbi adatokat kérjük el: név, születési év, lakcím, törvényes képviselő neve, telefonszám és e-mail cím (kiskorú esetén szülőé).

      Nyilatkozattételek a jelentkezési lapon: A jelentkezést csak a jelentkezési lapon található Házirend és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása megjelölésekkel tudjuk elfogadni.  (Az adatvédelmi szabályokat betartjuk, kizárólag a Táncklubbal kapcsolatos informálás és az órák ideje alatt történő személyi védelem miatt kérjük el a fenti adatokat, másnak tovább nem adjuk).

 

INFORMÁCIÓ TANFOLYAMOKRÓL, FOGLALKOZÁSOKRÓL

Személyesen: Főépület, 1022 Budapest, Kapás u. 55. Információ

Tel: +361 201-79-92 (Főépület)

E-mail:

Honlap:www.budai-tancklub.hu

 

ADMINISZTRÁCIÓS ÜGYINTÉZÉS,TANFOLYAMRA ÉS ÓRÁKRA JELENTKEZÉS

Kizárólag a e-mail címen lehetséges.

 

 

Oktatott műfajok:

Művészi torna-kéziszeres gimnasztika

Mozdulatművészet

Berczik torna- női kondicionáló torna

Táncelőkészítő gimnasztika

Klasszikus balett

Jazz balett

Spicc technika

Modern jazz tánc

Modern tánc

Kortárs tánc-art jazz

Modern balett

Társastánc

 

Szakmai programok, rendezvények:

Budai Gálaelőadások

Nyilvános órák

Berczik Sára Emlékverseny

Tánc-kiállítás- workshop, táncverseny és képzőművészeti kiállítás

Vizsgaelőadások

Tánckurzusok