Beiratkozás és regisztráció

Kedves Érdeklődő!

A jelentkezés folyamatos a 2024/2025. tanévre.

Tanfolyamok a 2024/2025. tanévben

Tandíjak

Házirend

REGISZTRÁCIÓ (beiratkozás és próbaóra esetén)

Tanévkezdés 2024. szeptember 2. hétfő.

Szeretettel várjuk intézményünkben!

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK A HÁZIRENDBEN OLVASHATÓK!

FONTOS INFORMÁCIÓK A BEIRATKOZÁSSAL KAPCSOLATBAN

A tanév folyamán folyamatosan lehet jelentkezni a még be nem telt tanfolyamainra. Előzetesen e-mailben () lehet érdeklődni az órákról. Ezt követően küldünk regisztrációs hozzáférést a beiratkozáshoz és a próbaórához is. 

Jelentkezés esetén regisztráció előzi meg a beiratkozás elfogadását. A  régi tagjaink és az új jelentkező esetében, továbbá a próbaóra igény esetén is regisztrálni kell a tanfolyam igénybevételét megelőzően. 

A regisztráció  a tanfolyamokra kizárólag az elküldött online űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlapot minden egyes jelentkező részére, továbbá több tanfolyamra jelentkezés esetén is külön kell kitölteni. A regisztrációt követően válaszlevelet kap, melyben tájékoztatjuk a jelentkezés beérkezéséről. Ezt követően e-mailben értesítjük a regisztráció elfogadásáról, a fizetendő díjról, az utalási adatokról és a tanfolyam további részleteiről. Az ügyintézési idő minden esetben maximum három nap, ezért kérjük, hogy jelentkezését időben adja le.  

A válaszlevélben megadott információk alapján lehet befizetni előzetesen a tandíjat, továbbá részt venni az órán. Beiratkozás és a teljes tandíjfizetés nélkül (próba óra esetén a próbaóra díj befizetése nélkül) az órákon nem lehet részt venni. A jelentkezés csak a befizetést követően tekinthető elfogadottnak.

Az éves tandíjat két részletben kell befizetni. A tandíj félévre és egy összegben fizetendő. Tandíjfizetés nélkül az órákon nem lehet részt venni. Féléves befizetés esetén Tagsági Kártyát adunk, amivel a továbbiakban igazolni lehet a befizetést.