Beiratkozás és regisztráció

Jelentkezés 2023. március 16-tól kizárólag a táncgimnasztika és a Berczik torna tanfolyamunkra lehetséges.

További lehetőségek:

Nyári táncfoglalkozások június 12-30.

Nyári intenzív tánckurzus augusztus 21-25..

Szeptemberben induló tanfolyamainkról bővebb információt talál honlapunkon 2023. június 1-től.

 

A jelentkezési lapot  (próbaóra esetén is)  kizárólag e-mailben lehet elküldeni.

A tandíjfizetés utalással történik.

A próbaórát az órarend szerinti időben lehet igénybe venni.

Tanítási időszak

  1. félév 2022.09.03. - 2023.01.31. /19 hét.
  2. félév 2023.02.01-2023.06.11.  /19 hét.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK ÉS OLDALAK A 2022/2023-AS TANÉVRE TÖRTÉNŐ BEIRATKOZÁSHOZ:

A jelentkezési lapot kitöltve, e-mailben kell elküldeni a beiratkozás és próbaórára történő jelentkezés esetén is.

JELENTKEZÉSI LAP

HÁZIREND

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

TANDÍJAK

BEIRATKOZÁS - JELENTKEZÉS MENETE

A beiratkozás mindig megelőzi a tanfolyamon történő részvételt. Beiratkozás és tandíjfizetés nélkül az órákon nem lehet részt venni. Beiratkozás előtt régi tagjaink minden esetben legyenek szíves előzetesen a  e-mail címen érdeklődni, hogy a Táncpedagógusa melyik csoportba osztotta be az új tanévben. Régi tagjaink is legyenek szívesek kitöltve elküldeni jelentkezési lapjukat.

A beiratkozási ügyintézés mindig minimum három munkanap. Mielőtt tanfolyamunkon részt venne, legyen szíves a jelentkezési lapot e-mailben a  címre elküldeni és a válaszlevélben megadott információk alapján lehet befizetni  előzetesen a tandíjat, továbbá részt venni az órán. Beiratkozás és a teljes tandíjfizetés nélkül  (próba óra esetén a próbaóra díj befizetése nélkül) az órákon nem lehet részt venni. 

Tanfolyamra jelentkezés kizárólag e-mailben lehetséges. A jelentkezéssel járó regisztráció minden esetben a www.budai-tancklub.hu weboldalról  letöltött és a e-mail címre elküldött, hiánytalanul kitöltött nyomtatványon történik. A nyomtatvány elérhető a www.budai-tancklub.hu weboldalon. Ez vonatkozik új növendékek esetében a próbaórára is.

Beiratkozás, jelentkezés ideje: 2022.08.01-2022.09.02. (Amennyiben egy tanfolyam betelik, akkor a jelentkezést előbb lezárjuk.) A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk és jelezzük a tandíj összegét. A regisztrációt követően e-mailben küldött válaszüzenetben arról is tájékoztatjuk a jelentkezőt, hogy számára biztosítani tudjuk a helyet a tanfolyamra és ezzel a jelentkező automatikusan tagfelvételt nyer a Budai Táncklubba, mely tagság a tanév végéig szól.

A jelentkezési lapon az alábbi adatokat kérjük el: név, születési év, lakcím, törvényes képviselő neve, telefonszám és e-mail cím (kiskorú esetén szülőé).

Nyilatkozattételek a jelentkezési lapon: A jelentkezést csak a jelentkezési lapon található Házirend és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása megjelölésekkel tudjuk elfogadni.  (Az adatvédelmi szabályokat betartjuk, kizárólag a Táncklubbal kapcsolatos informálás és az órák ideje alatt történő személyi védelem miatt kérjük el a fenti adatokat, másnak tovább nem adjuk).

Házirend elfogadása a jelentkezési lapon: A jelentkezés és felvétel csak akkor érvényes, ha a jelentkezési lap kitöltésekor (a lapon bejelölve) a jelentkező (kiskorú esetén törvényes képviselője) feltétel nélkül elfogadja az intézményünk adatvédelmi szabályzatát és házirendje tartalmát, melyek megtekinthetőek előzetesen a www.budai-tancklub weboldalon. A házirend és adatvédelmi szabályzat el nem olvasása, nem mentesít annak betartása alól!

Tandíjfizetés: A jelentkezőket korlátozott számban tudjuk fogadni, ezért a regisztráció csak befizetett tandíjjal válik érvényessé. A tanfolyam részvételi díját kérjük, a jelentkezés visszaigazolását követő 2 napon belül átutalni szíveskedjenek!  A tandíjak befizetése kizárólag banki átutalással történhet. A tandíjat a tanfolyam igénybevételét megelőzően banki átutalással kell megfizetni, a jelentkezést követő válaszlevélben megadott tandíj alapján befizetett összeggel.

Átutaláskor az alábbi címre kérjük befizetni a tandíjat:
Bankszámlaszám: 12001008-01351837-00100005
Kedvezményezett neve: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.
Közleményben szíveskedjen feltüntetni: Budai Táncklub / jelentkező neve

A tandíjfizetést követő 8 napon belül számlát állít ki az intézmény a tandíjról.

 

Helyszíni bankkártyás és készpénzes fizetés Berczik tornára és nyári  táncfoglalkozásokra:

Kizárólag a Berczik torna és az  augusztusra meghirdetett foglakkozások esetén óradíjas, alkalmi óra és bérlet váltáskor, a fizetés lehetséges a Táncklub főépületének információjában bankkártyával és készpénzben. Amennyiben az ezekre a foglakozásokra járó igényli a rendszeres tájékoztatást, kapcsolattartást, kérjük jelezni e-mailben ().