Házirend

Kérjük, hogy a jó együttműködés érdekében szíveskedjenek figyelmesen elolvasni intézményünk házirendjét.

COVID 19- HATÁLYOS RENDELKEZÉSEK

Kedves Tagjaink, Látogatóink!

A kormány döntése értelmében hatályban maradnak a jelenlegi szabályok, tehát  továbbra is általános rendezvénytilalom van érvényben. A Budai Táncklubban további rendelkezésig tanítási szünet van és az intézmény nem látogatható!

A szabályok enyhülésekor, illetve megszűnésekor  tovább folytatódnak a tanfolyamok, melyről értesítőt küldünk Tagjainknak.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Budai Táncklub munkatársai

 

ALAPVETŐ EGÉSZSÉGÜGYI ELŐÍRÁSOK A TÁNCKLUBBAN 

6 éves kor felett mindenkinek kötelező az épületben, így a táncfoglalkozások alatt a tánctermekben is az egészségügyi maszk használata!

Belépés előtt kérjük az érintésmentes kézfertőtlenítő használatát!

Résztvevő tagjainknak és a Táncklub épületeiben várakozó kísérők, látogatóknak is kötelezően lázat mérünk érkezéskor. A Főépületben információs munkatársunk, az Ágnes teremben (Margit krt. 48.)  az ügyeletes méri a testhőmérsékletet !

Az épületben és annak 5 méteres körzetében kérjük a 2 méter távolságtartást!

Az öltözőkben is kérjük a 1,5-2 méter távolságtartás, ennek érdekében egyszerre csak 4 fő tartózkodhat bent egyszerre.

Az órák előtt és után rövid, maximum 15 perces tartózkodási rendet az épületben kérjük szépen betartani!

Részvevővel maximum egy kísérő tartózkodhat az épületben!

COVID 19 KÉZMOSÁS MENETE

COVID 19 HELYES KÖHÖGÉS SZABÁLYAI

KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST!

HÁZIREND-SZABÁLYZAT 

A Berczik Sára Budai Táncklub Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. részeként, a Klebelsberg Kultúrkúriával, a Berczik Sára Budai Táncklubbal és a Vízivárosi Galériával közösen szolgálja a kerület polgárainak közművelődési igényeit.

Az intézmény Házirendje megtalálható az intézményben kihelyezett táblákon és a Táncklub honlapján. 

A Berczik Sára Budai Táncklub házirendje az intézmény valamennyi dolgozójára, bérlőjére és a helyiségeket igénybe vevő látogatókra egyaránt vonatkozik. A tanfolyamokra és órákra történő jelentkezés együtt jár a Házirend és az Adatvádelmi szabályzat elfogadásával.

A Házirend célja, hogy meghatározza a Táncklubban tartózkodó személyek (a szolgáltatásokat igénybe vevők és egyéb használók) egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, amelyek a kiváló színvonalú, kulturált szolgáltatói tevékenység érdekében elengedhetetlenek.

       A Házirend előírja továbbá az intézmény rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére  vonatkozó, más szabályokban nem rögzített követelményeket.

       Berczik Sára Budai Táncklub épületében kihelyezett tájékoztató táblán, a Táncklub bélyegzőjével ellátott dokumentumok és az alábbi online felületein megjelent tájékoztatások az intézményünk hivatalos és hiteles információi:

http://budai-tancklub.hu/

https://www.facebook.com/budaitancklub

Email:

Más online felületen a Táncklubbal kapcsolatos esetlegesen közzé tett információkért felelőséget nem vállalunk.