NYÁRI INTENZÍV GÓBI RITA KORTÁRS TÁNC KURZUS 2023. augusztus 21-25.

2023.02.15.

Helyszín: Berczik Sára Budai Táncklub,1027 Budapest, Kapás u. 55.

A táncművészetben jártas jelentkezők számára ajánljuk 14 éves kortól a felnőtt korosztályig.

Program

16.30-18.00 kortárs tréning

18.15-19.45 kortárs kompozíció és improvizáció

Kurzus díja 24.000Ft. Jelentkezési és fizetési határidő 2023. május 31.

JELENTKEZÉSI LAP

Góbi Rita a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát, mint táncművész, koreográfus, táncpedagógus. Sok független táncszínházi produkciónak, valamint filmnek volt a részese. Manapság leginkább saját stílusának csiszolásában, fejlesztésében mélyül el. Játszik a testrészek külön mozgatásával, szereti a repetitív, miniatűr mozgásokat, a belső figyelemre összpontosuló szabad táncot. Rita nem csak itthon, hanem külföldön is számos alkalommal tartott workshopot és mesterkurzust; többek között Lengyelországban, Oroszországban, Portugáliában, Csehországban, Szerbiában, Hollandiában, Japánban, Romániában és Görögországban is. Előadásaival folyamatosan turnézik világszerte.

Óráin garantált a feltöltődés, mert Góbi egy igazi energiabomba, aki szívesen megosztja az energiák áramlását, és rávezet saját testünk, lelkünk felfedezésére, tudatos használatára, fejlesztésére.

A mozgássorok által megtanuljuk érzékelni az energiák áramlását, és rávezetnek saját testünk, lelkünk felfedezésére, tudatos használatára, fejlesztésére. A befelé figyelésből átvezetne minket a páros, majd csoportos kapcsolódásra, egymásra figyelésre és együttműködésre. Egy-egy alkalom koreografikus "góbitánccal", vidám és szabad légkörben végződik. A bennünk rejtőző játékosság és a mozgás szabadon engedésén keresztül nyitunk utat, hogy megtapasztaljuk, elfogadjuk és felvállaljuk önmagunkat, ezáltal felszabadul a kreativitásunk és kiállhatunk önmagunkért. 

Fotó: Piti Marcell