Tandíjak

INFORMÁCIÓ A BEIRATKOZÁSRÓL

TANDÍJAK FÉLÉVES TANFOLYAMRA JELENTKEZŐKNEK

Heti 1x45 perces tanfolyam 24.000/félév/19 óra

Heti 2x45, vagy 1x90 perces tanfolyam 36.000 Ft/félév/38 óra

Heti 1x60 perces tanfolyam 30.000 Ft/félév/19 óra

Heti 2x60 perces, vagy 1x120 perces tanfolyam 46.000 Ft/félév/38 óra

Heti 2x75 perces tanfolyam 52.000FT Ft/félév/38 óra

Heti 2x90 perces tanfolyam 58.000 Ft/félév/38 óra

Próbaóra  2.000Ft. A próbaórát tanfolyamonként egyszer lehet igényelni.,

Kedvezmények választhatók: Testvérkedvezmény, vagy érvényes kerületi kártyával rendelkezőknek a tandíjból -5%. A kedvezmények nem vonhatók össze.

A tanfolyamokat kizárólag az órarend szerint meghirdetett óraszámban lehet igénybe venni.

Alkalmi óra, részletfizetés és havi díj nincs! A tandíjat átruházni nem lehet. Hiányzás esetén órát nem lehet pótolni, annak tandíját nem fizetjük vissza.

Bérletes tanfolyam kizárólag a Berczik torna foglalkozás esetében: bérlet 14.500Ft/10x60 perc. (A bérlet felhasználható a vásárlástól számított két hónapig.) Ez esetben van alkalmi óra, melynek díja 2.000Ft. Erre a tanfolyamra a jelentkezés és a díjfizetés a helyszínen lehetséges.

 

TANDÍJAK BEFIZETÉSI HATÁRIDEJE

 I. félévre – beiratkozáskor, az adminisztratív ügyintézés miatt részvétel előtt három nappal.

II. féléves tandíjfizetési időszak: 2024.01.02-2024.01.31.

 

A regisztráció megelőzi a beiratkozás elfogadását. A  régi tagjaink és az új jelentkező esetében, továbbá a próbaóra igény esetén is kötelező a regisztrálás a tanfolyam igénybevételét megelőzően.

A regisztráció  a tanfolyamokra kizárólag a https://budai-tancklub.hu/beiratkozas.html oldalon található online űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlapot minden egyes jelentkező részére, továbbá több tanfolyamra jelentkezés esetén is külön kell kitölteni. A regisztrációt követően válaszlevelet kap, melyben tájékoztatjuk a jelentkezés beérkezéséről. Ezt követően e-mailben értesítjük a regisztráció elfogadásáról, a fizetendő díjról, az utalási adatokról és a kurzus további részleteiről. Az ügyintézési idő minden esetben maximum három nap, ezért kérjük, hogy jelentkezését időben adja le. A beiratkozási ügyintézés mindig minimum három munkanap. A válaszlevélben megadott információk alapján lehet befizetni előzetesen a tandíjat, továbbá részt venni az órán. Beiratkozás és a teljes tandíjfizetés nélkül (próba óra esetén a próbaóra díj befizetése nélkül) az órákon nem lehet részt venni.

Az éves tandíjat két részletben kell befizetni. A tandíj félévre és egy összegben fizetendő. Tandíjfizetés nélkül az órákon nem lehet részt venni. A befizetést követően Tagsági Kártyát adunk, amivel a továbbiakban igazolni lehet a befizetést.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A HÁZIRENDBEN OLVASHATÓK!